Pikkulaukut



Pikkujoulukauteen sopivat pikkulaukut on valmistuneet kangas varastojeni kangaspaloista ja sopivan kokoisista kukkaron kehyksistä, kaava on itse väsätty mittana tähän esimerkiksi se että kännykkä sopii mukaan.


Hihna on 1,5cm leveää nauhaa, ostin paikallisen kangaskaupan varastot loppuun. Kiinnitys on ylemmässä ihan vaan d-renkaalla kukkaronkehykseen kiinnitetty, alemmassa on pienet karabiinilukot joten laukkua voi käytää vaikka ilman hihnaa.


Kaikki laukut on vuorellisia muumit saivat sisäänsä joulunpunaisen vuoren, harmaa laukku piristää käyttäjäänsä kirkkaankeltaisella vuorella, isoimmassa laukussa on punaisessa vuoressa pieni lisätaskukin.


Tämä laukku on kooltaan jo hieman käsilaukku kokoa ja suuaukko roikkuu ikäänkuin läppänä edessä, hihnaa varten on sivusaumoissa lenkit joihin hihna kiinnittyy, hihna on vanhan käsilaukun keinonahkainen hihna.


Kaikkiin pikkulaukkuihin olen laittanut pienen merkin käsintehdystä työstä, tässä punaisessa se on paraatipaikalla, muissa sivusaumoissa piilommassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helmi-orvokki

Joogasukat

Kesäiset nilkkasukat